+31 (0)20 470 30 77 info@thebitsingcompany.nl

Alle extra’s

Ons programma om het maximale uit Bitsing te halen komt uit de praktijk van talrijke organisaties en mensen helpen bij het toepassen van Bitsing. Het resultaat is dat we heel veel tips en adviezen voor je hebben, en praktijkvoorbeelden waar je nog meer van opsteekt. 

Expert workshops organiseren die uitzonderlijk diep ingaan op een enkel onderdeel van Bitsing om je er de expert in te laten zijn. Dat doen we trouwens ook met opleidingen (op post-hbo-niveau) die niet alleen mooi staan op het cv, maar vooral ook de theoretische kennis verrijken, en dan praktijktrainingen welke je de broodnodig praktijkervaring bijbrengen. De NIMA Bitsing Masterclass, speciaal voor ondernemers, ambitieuze marketing, communicatie- en sales professionals. Maar wil je toch eerst zelf nog coaching van ons, dan is er persoonlijke begeleiding van onze Bitsing-professionals, almede het Bitsing Operational Excellence (BOE)-programma voor een perfecte uitrol van je Bitsing-programma’s. En voor Persoonlijk advies op afroep hebben we een strippenkaart.

Daarnaast zijn er nog enkele praktische extra’s voor je, zoals, eBitsing, het online tool waarmee je jouw Bitsing-plan uitvoert, de resultaten managed en monitort. 24/7.

Het BAMM, dat staat voor Bitsing Automation Management Module. Een volledig geautomatiseerd online Bitsing tool dat het complete Bitsing-proces voor je aanstuurt. Van het maken van je Bitsing-plannen, het realiseren van uitvoerende actieprogramma’s, de begeleiding van de uitrol ervan, het meten, registreren, monitoren en rapporteren van resultaten. Alles van Bitsing, geautomatiseerd in een enkel dashboard. Bitsing-inspiratie webinars om je geheugen op te frissen en de nieuwste ontdekkingen met je te delen. En dan tenslotte nog boeken en handleidingen, heel veel handleidingen!

Ach weet je, hier heb je alle extra’s op een rij en zie je ook welke gratis zijn. Gratis: Tips en adviezenPraktijkvoorbeeldeneBitsing: 1 Maand gratis proberen, Bitsing-inspiratie webinars, Praktische handleidingen, Deelname live-events. Zie hier wat er voor jou nu op de agenda staat.

Als je meer wilt lezen over een specifiek onderwerp, vink dan hieronder je keuze(s) aan en je ontvangt een email met gedetailleerde uitleg.


    Persoonlijke begeleidingExpert workshopsOpleidingenPraktijktrainingenNIMA Masterclass BitsingBitsing Operational Excellence (BOE)-programmaBAMM (Bitsing Automation Management Module)Advies strippenkaartBoeken