+31 (0)20 470 30 77 info@thebitsingcompany.nl

Het Gouden Ei

Het begrip ‘Gouden ei’ staat symbool voor dat ene meest wezenlijke dat een organisatie niet te kopiëren maakt. Weet je hoe onmiskenbaar belangrijk het is om niet-kopieerbaar te zijn? Immers, alles dat wèl te kopiëren is maakt niet aantrekkelijker. En als je niet aantrekkelijker bent, dan is het lastig om de strijd in de storm van concurrentie te winnen - vaak gaat dan de prijs van hetgeen je aanbiedt doorslaggevend zijn. En, jawel daar komt die korting weer en daar gaan je verdiensten. Dat willen we toch niet?

Je kunt nog zo uniek en onderscheidend zijn, als een ander dat op termijn kan kopiëren (al is het pas na jaren) dan ben je kopieerbaar en dus niet aantrekkelijker.

Iedereen is uniek en onderscheidend. Niet-kopieerbaar dat is er maar één. En dat kun jij zijn. Als men weet waarin jij ‘niet te kopiëren’ bent, met je organisatie, je divisie, je afdeling, met jezelf, dan ben je onverslaanbaar. Dan geef je de concurrentie het nakijken en ga je de strijd kinderlijk eenvoudig winnen. Niet-kopieerbaar zijn is essentieel om succesvol doelen te bereiken.

Ook jij bent niet-kopieerbaar en hebt een Gouden ei. Weet je al wat jou niet-kopieerbaar maakt? Verstuur het naar ons, in een korte zin (wij zijn de enige die …..) en maak kans op een van de gesigneerde exemplaren van het nieuwe internationale boek The Seven Laws of Guaranteed Growth’, ter waarde van € 29,95’.