+31 (0)20 470 30 77 info@thebitsingcompany.nl

Iedereen betrokken

Overkoepelend.

Anders dan veel andere trajecten is met Bitsing doelen bereiken veel meer dan een traject gericht op één enkele afdeling. De methode is alles-overkoepelend aangezien iedere afdeling/persoon actief, meetbaar en op inzichtelijke wijze zijn eigen bijdrage aan het halen van de Bitsing doelstelling dient te leveren. En toch, als je eerst voorzichtig de werking wil proeven kun je Bitsing gemakkelijk met een enkele afdeling met ons gaan testen. 

Van achterkamertjespolitiek of board room advies vanuit een ivoren toren is geen sprake. Iedereen wordt meegenomen in het proces; van directie, management, sales, marketing, product management, innovatie, communicatie, after sales, finance, backoffice, informatie, productie, noem het maar.

Bij ons zijn de mensen die je op dag 1 ziet, ook de mensen die het tot het eind met je afmaken. Het inzetten van een ‘pak junioren’ na het sluiten van de opdracht zou natuurlijk perfect zijn voor onze marge, maar juist niet voor de kwaliteit die onze klant ervaart.

Dit leidt tot een gemeenschappelijke focus op doelen, waarbij een gemeenschappelijke taal wordt gesproken, die van ‘bitsing’. Geen projectjes meer in isolement, die door anderen met scepsis zo niet argwaan bekeken worden. Nee, balans in acties en focus over de afdelingen heen. Waarbij eenieder onmisbaar, dus deelgenoot is in de te bereiken doelen!

Eén zwaluw maakt nog geen zomer.