+31 (0)20 470 30 77 info@thebitsingcompany.nl

Less is more!

Efficiƫntie.

Efficiëntie is niet kosten besparen. Dat laatste is bezuinigen. Efficiëntie, in onze termen betekent tijd, geld, energie en aandacht besteden op een wijze dat het meer (financieel) rendement oplevert dan dat het je kost.  

Met behulp van de Bitsing-methode brengen wij balans in een organisatie, een integraal raamwerk van focus en bijbehorende acties dwars door de organisatie en afdelingen heen. Iedereen leert hierin dezelfde taal te spreken, maar ook zijn energie op de meest effectieve wijze te kanaliseren.

Na de start van het implementatieprogramma zal meteen een aanzienlijke vermindering van werkdruk bij medewerkers worden gerealiseerd, zullen de individuele prestaties verbeteren en zal een significante vergroting van de motivatie tegemoet kunnen worden gezien. Dat is keer op keer in de praktijk bewezen.

Dit door juiste focus en aandacht. Bitsing doet niet alleen effectief en efficiënt doelen bereiken, het is ook leuk.

Daar waar de bij het Bitsing-project betrokken werknemers de methode in het begin als een prettige extra zien, zullen ze al snel concluderen dat het een onlosmakelijk automatisch onderdeel is geworden van hun dagelijks en denken en handelen en dat ze een verlichting van werkdruk ervaren. Een efficiëntie van meer dan 25% is eerder regel dan uitzondering, terwijl de organisatie probleemloos zijn groeidoelen bereikt.

We zorgen dat de dingen snel en in één keer goed gaan!

Niet vergeten. Nog een belangrijk punt.

Staat een activiteit niet ten doel aan de algemene Bitsing doelstelling dan leggen we deze terug op het schap totdat we tijd over hebben. We gaan dus niet iets doen waarvan we niet weten dat het positief voor je werkt. Deze werkwijze brengt een ongekende efficiëntie met zich mee, in inventariseren van huidige agenda’s versus noodzakelijke Bitsing acties tot de daadwerkelijke uitvoering hiervan!

Afdelingen spreken elkaar hier ook op aan. Ze dwingen wederzijds afhankelijke Bitsing acties bij elkaar af….bijvoorbeeld Sales die niet accepteert dat Marketing onverhoopt een non-Bitsing actie voorrang verleent en vice versa!

"Walking the walk, not just talking the talk