+31 (0)20 470 30 77 info@thebitsingcompany.nl

Programmarealisatie

Bitsing Programmarealisatie

Fysieke materialen waarmee je je plan uitvoert.

Om je Bitsing-plan uit te voeren heb je programma’s nodig, actieprogramma’s. Zowel voor intern (binnen de eigen organisatie) als extern naar je markten en doelgroepen toe. Als je de kennis en ervaring van onze Bitsing-professional benutn om je plan te helpen uitvoeren dan coachen zij jou en je collega’s door het proces van de realisatie van alle benodigde materialen en actieprogramma’s.

De doorlooptijd is slechts vier weken! Dat wil zeggen dat je binnen vier weken je Bitsing-plan al fysiek aan het uitrollen bent. Alles wat nodig is om je plan uit te voeren wordt in stelling gebracht, mensen, middelen, materialen én de programma’s. Onze Bitsing-professional zal hiervoor samen met jou en je team een 8-tal stappen doorlopen.

Zo worden bestaande interne en externe actieprogramma’s geoptimaliseerd, en gaten met ontbrekende opgevuld. En dit alles zal zich vertalen in fysieke uitingen, maar ook in hulpmiddelen als een Programma Management Kalender, een Creatief Programma Realisatie werkboek, persoonlijke instructie van voor de uitvoering verantwoordelijke teamleden (dat zijn dus ook externe partijen).

Na deze stap ga je de actieprogramma’s op de markten en doelgroepen losgelaten.

Het ‘wat’ van het Garantieplan wordt omgezet in ‘hoe en waarmee’ je het doel gaat halen. Oftewel, de woorden van je Bitsing-plan worden omgezet in daden – actie!

Hierna is het uitrollen geblazen.

>> Over onze Bitsing Professionals

>> Stel gerust je vraag!

>> Coaching Excellente uitrol van je programma’s (3 maanden)